Jarenlang heb ik gewerkt in het bedrijfsleven. Daar heb ik veel geleerd. Die ervaring heb ik meegenomen het onderwijs in. 

Sinds 2016 werk ik in het onderwijs. Eerst als docent in het VO (vmbo bovenbouw), leerlingcoördinator en ZAT-coördinator. 
Op dit moment als schoolleider op verschillende scholen in het PO. Ook ben ik binnen de regio randstad en midden betrokken bij het landelijke samenwerkingsverband Berseba. 

In korte tijd heb ik veel ervaring opgedaan binnen de breedte van het onderwijsveld. Altijd met een frisse zakelijke blik, maar wel vanuit de verbinding.

Daar ligt namelijk mijn grote kracht. Ik wil graag in verbinding zijn met anderen. 

In mijn werk weet ik mij afhankelijk van God als mijn Schepper. Juist daarom mag ik mijn talenten inzetten om anderen te helpen.

Sinds 2018 heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Omdat ik altijd mogelijkheden zie, en de ruimte nodig heb om te kunnen ondernemen...

Soli Deo Gloria!

Tijmen Booij

Dienstverlener in onderwijs

1

Onderwijs creëren, dat is wat we doen en wie we zijn. Met een zakelijke achtergrond het onderwijs benaderen. Dat geeft een frisse blik, onmogelijke dingen soms. Maar... niets is onmogelijk! Denk, denk meer, doe!

1

2

2

1

3

We willen graag dat iedereen in het onderwijs groeit. Daar heb je iedereen voor nodig. Alleen focus op een kind, leerkracht of team is te weinig. Zelfs de thuissituatie hoort erbij. Wij kijken naar alles en naar iedereen en daarna mag je ons alles vragen. We helpen. Juist door die extra stap te zetten. Niet omdat we het beter weten, maar omdat we het samen doen!

Onderwijs is geen spelletje...
Juist daarom investeren we graag in duurzame producten! We hebben een belangrijke opdracht om van de aarde geen puinhoop te maken. De school als leergemeenschap voor de maatschappij is bij uitstek de plek om kennis te maken met duurzame producten. Houd onze nieuwsbrief in de gaten!

Waar we werk(t)en: