Wat doen we?

 

Samenwerken aan duurzaam onderwijs

 

In het onderwijs begin je in je eentje helemaal niets. Als leerkracht mis je dan de kinderen en als kinderen mis je de leerkracht. Als team mis je een leidinggevende en als leidinggevende mis je een team. 

Contextueel

 

Dat is hoe we kijken. Vaak is gedrag een aanleiding om contact op te nemen. Negatief gedrag. Tenminste, zo wordt het benoemd. Wij kijken graag verder dan het zichtbare gedrag. Omdat we er van overtuigd zijn dat er een aanleiding voor is. 

Interim

 

We creëren graag, maar soms is het nodig om stuurman te zijn. Dan is het doel al bepaald en werken we graag met u samen om vooruit te kijken. De doelen vast te houden en de juiste richting te bepalen om de doelen ook daadwerkelijk te halen. Juist in een interim periode worden deze nogal eens vooruit geschoven. Vanuit meerzijdig partijdig zijn weet ik de mensen te verbinden en de doelen te behalen. 

In het onderwijs gaat vrijwel niets vanzelf. Bijna alles en iedereen heeft dat extra zetje nodig. Vanuit verbinding draag ik daar graag mijn steentje aan bij.

Coaching

 

Je begrijpt het al... Ook dit doen we contextueel. Omdat we weten dat de problemen van vandaag, vaak een oorzaak hebben in het verleden. We zoeken graag met je mee. Niet om het verleden keer op keer open te halen, maar wel om balans aan te brengen tussen geven en ontvangen. Daarom coachen we iedereen in het onderwijs, leerling, OA, leerkracht en leidinggevende.

Duurzame producten

We investeren graag in duurzame producten. Iedereen heeft een belangrijke opdracht om van de aarde geen puinhoop te maken. De school als leergemeenschap voor de maatschappij is bij uitstek de plek om kennis te maken met duurzame producten. Duurzaam, ecologisch en betaalbaar. Houd onze nieuwsbrief in de gaten.